Post by ternmanjagimbu on Feb 9, 2022 12:06:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni novčići ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Teško je prijeći nivoe kada ne mogu dobiti dijamante za pomoć ili za nadogradnju Ne mogu si priuštiti kupnju Ne mogu potrošiti novac na taj način samo da igram igru, ti bi trebao to popraviti da bismo mogli igrati igricu i lakše nabavite dijamante i uživajte u igri Sviđa mi se igra inače sam je upravo skinuo i počeo igrati i već sam se spremao deinstalirati Sviđa mi se igra i grafika je super igra je zabavna
Volite ovu igru
Kako bi bilo da ne pokrenete mjerač vremena sve dok vaš dosadni iskačući prozor ne nestane.
Zahtijeva kupnju kuhinjskih uređaja prečesto prerano i za previše novca. Brišem ga.nikad nisam dobio ni 2. restoran. Da mogu dati manje od 1 zvjezdice, dao bih.
Vrlo zabavna igra, doslovno sam ovisan! 😀
Instalirano prije čitanja recenzija. Zatim ga odmah deinstalirao.
Bilo je dobro
Volite ovu igru koja je vrlo opuštajuća
Kao što je nekoliko postera reklo, ja ne trošim novac na ove igre. Igra je zabavna, a grafika vrlo detaljna.
Dobra aplikacija
vrlo dobra igra u kojoj možete proći vrijeme dok igrate
Ne radi iznad razine 1.
Nema života dok još nema dodavanja.... Ali igra je previše gud me n moja sestra igra igru n mi r njoying... Sryy to say... Butt your life with add also pa ja preskačem jedan zvijezda...
Ova igra ne radi ispravno.x2 vidio je zaustavljen.tako da ne možemo doći do sljedeće oznake.deinstalirati ću ovu igru
පමෝෂ
Mislim da je glupo da ne možete zadržati svoje dragulje, ali umjesto toga ih stavljaju u kasicu prasicu koju morate platiti da biste dobili čak i nakon što ste ih zaradili. Shvaćam da je to samo 99 centi, ali to je još uvijek nešto što je igrač već zaradio, pa zašto ih tjerati da i to plaćaju. Osim toga što je to u redu igra pomaže proći vrijeme.
Zapravo mi se sviđa igra. Ali ono što me iritira je to što ne možete nastaviti igru nakon što pobijedite.
Toliko mi se svidio da ću ga zadržati do kraja života
💥Zabavno za igru, vrlo izazovno što duže igrate!!👏
Burger Shop 2 Jednoduché hry mvbz
PRAVEDAN
IZBRIŠI ILI NE PREUZMAJ...Vodio sam igru, ali previše se smrzava. Morate ponavljati iste razine više puta. Svaki put kada se zamrzne morate potpuno zatvoriti igru, ponovno otvoriti, reproducirati i nadati se da se neće smrznuti. Ludo smiješno. Opcija dvostrukog novčića kada je razina osvojena ne radi većinu vremena.Čak ni opcija gledanja videa da biste dobili dvostruke dijamante ne funkcionira. Likovi se sporo kreću i mnogo puta to uzrokuje gubitak. Boosteri su preskupi.
Dugo se učitava, ali je dobra igra
Stvarno mi se svidjela ova igra, ali moram deinstalirati. Ne dopušta mi da nadogradim određene stavke čak i ako imam novčiće i predlaže to kao nadogradnju. Stalno pada na određenim razinama zbog nemogućnosti nadogradnje kada je to potrebno.
Sviđa mi se igra jer mogu poslužiti hranu
Igra je lijepa 🤗 ali kada nakon igranja dođemo do 7. razine ne možemo dodirnuti nastavak
Najgora igra koju nisam vidio. Ovu igru ikad u životu molim, učinite nešto
Sviđa mi se ova igra je nevjerojatan besplatni video da biste dobili onoliko dijamanata koliko želite. volim to.
Ovo je trebala biti dobra igra u odnosu na druge. međutim, to je buggy. koliko je dobra tvoja aplikacija ako greši onda nema nikakve koristi. Uživao sam u igri, ali ako ne možete postaviti razine za igranje, svrha nije ispunjena. Ili postavite realne ciljeve na svakoj razini, inače to nemojte zvati igrom. Prošao sam dovoljno recenzija prije instaliranja. dopustite mi da vam kažem, svidjet će vam se igra do prve lokacije. deinstaliraj nakon jer se poslije ne isplati. Uživajte u nekoliko razina i prijeđite preko toga
Igra je super ali kako sam došao do zadnje razine rekla mi je da će uskoro doći pa ne mogu igrati tu pa sam je morao izbrisati........Tako mi je tužno ovo ali uživao sam
Cooking Sizzle: Master Chef Simulaatio peg
COOKINK SIJ ZIE
jako se sviđa igrica lijepa grafika. Dao bih mu 5 zvjezdica osim kad nisam prošao nivo i gledam oglas da dobijem dodatne kupce, on bi se prekinuo ili zamrznuo pa ću ga zbog toga skinuti sa tableta
Ima samo nekoliko razina, dobra igra, ali zašto piše tako dugo... uskoro. I nikad ne dođe, mislim da ću ga izbrisati i nikad više neću puštati 😠
Norhainah
Dobra igra, ali ne mogu izaći iz 1. restorana. Prebrzo postaje pretvrd.
Zaista uživam u igri, ali stvar je u tome da kupci puno naručuju, a ja sam jako spor
Cooking Sizzle: Master Chef Simulaatio peg
Sviđa mi se igra, ali ponekad postane malo teška i ne dobijete dovoljno dijamanata da dobijete pojačivače koji će vam pomoći, ali općenito mi se sviđaju igre
Moglo bi biti sjajno. WoW je upravo dobio wakeupslap! već sam vidio da i to dolazi...
Ne računajući kupce kako bi se natjerala na povećanje prodaje. Ova igrica JE LOŠA!! Ne gubite vrijeme.
Ovo je jako lijepa igra jer je tako zabavna i uživajte u igri zahvaljujući play storeu za ovu optinol igru
Lijepa je igrica ❤
Malo je zanimljivo od ostalih kuharskih igara koje sam do sada igrao
Vrlo zabavna zabava
Prijavite se vrlo jako sporo
Nedavanje oglasa cijelo vrijeme, tjera igrače da kupuju dijamante. Radije odustajem od igranja kao na početku pune reklama i mogu igrati bez prestanka. Ali to je samo zamka
Vrlo zabavna igra!
To je sjajna aplikacija više je poput kuharske groznice, ali nadograđena hehe preuzmi je sada je ipak poput mozgalice
Jako je lijepa toliko mi se sviđa da je jako zanimljiva 👌👌👌👌👍🏻👍🏻👍🏻👆 svidjet će vam se možete probati, jako će vam se svidjeti
Igrica je šarena i prekrasna jednostavno volim igru😉😉😊😊
Užasno je uvijek je zamrznuto i izgleda kao jako lijepa igra ALI NIJE UOPŠTE 😤
Igra je u redu, ali sada je odbila otvoriti se 😥.... Ili bolje rečeno kad su vaši podaci na njoj, ona radi 😟😟... Koristi li podatke za igranje igre jer sam prije igrao ako je offline