Post by corpaisofulmai on Mar 4, 2022 19:07:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Lost Treasure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Lost Treasure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ The Lost Treasure 2022 version ▞▞▞
Oyunu bedavaya aldım. Grafikler sadece iyiydi. Bazı bulmacalar çok basitken diğerleri bana mantıklı gelmedi haha. İleri geri yürüme hızı biraz fazla yavaş ("hızlı seyahat" özelliği için ödeme yapmak istemiyorum). Sonunda devam edemeyecek kadar tembelleştim.
Çok iyi bir oyun seriside çok iyi 25TL lik oyununda 0TL ye almakta ayrı güzel
Acıklı oyun. Toplam zaman kaybı.
Oldukça kötü, gerçekten mantıklı değil
The Lost Treasure Приключения gpr
Yapacağınız oyunu skm çok güzel amk neden bu kadar güzel oyun yapıosunuz bi daha bi kadar güzel oyun taşaklarınızı ıstırırım
Pek çok yer var ve bazılarını bir kereden fazla tekrar ziyaret etmeniz gerekiyor. Genel olarak meydan okumadan keyif aldım.
Bu sezonda ikinci indirime binmek ben koca ayakların indirime tekrarını tahmin etmek için kullanılır
The Lost Treasure சாகசம் vyjg
En iyi bulmaca/hazine oyunlarından biri. Çok eğlenceli.
Ne güzel bir oyun. Bana sevdiğim eski Myst oyunlarını hatırlattı. Daha fazlası için sabırsızlanıyorum!
Gerçekten zorlayıcı değil ama yine de oldukça eğlenceli
ben boyle üflemeyi severiz zaten hep boyle cok kotu oluyor
Bazı ipuçları mantıklı değil
The Lost Treasure Nuotykių pnu
çok eğlenceli bir oyun, bulmacaları çözmek yeterince kolaydı ama üzerinde hareket edecek çok fazla yer olması, bir sonraki nereye gidileceğini bilmeyi zorlaştırdı. öğrenmek için google'dan biraz yardım aldı ama yine de gerçekten eğlenceliydi!
The Lost Treasure Avanture zgyq
Çok güzel bir oyun kafayı için
para verdim bu oyuna güzel oyun hem zor ağrıcı ve rezalet bir oyun dışarı param haram olsun sakin indirmeyin bir oyun bitirilmesi 1 hafta bile bitirilecek bir oyun😡👿😭
İp yetersiz değil tavsiye etmiyorum...
vry zor oyun..... ipucu yok ipucu yok her şey gizli vry zor
akşam yemeği ben bitirdim zor mantik ve zeka adam bi oyun superrrr
korkunç, gerçekten berbat
lanet bir oyun
iyi. çok zor aslında.
izinlerde sorun olmazmı
çok güzel, tavsiye ederim.
Oyun güzel ama pahalı bi kaç ipucu ücretsiz olsun
Ücretsiz bir oyun için iyi
Eğlenceli güzel bir oyun
Basit bir hikaye ama ücretsiz bir oyun için çok çeşitli bulmacalar ve grafikler. Oyun içi ipuçları, çevrimiçi izlenecek yollardan daha iyi olurdu.
Amk açılmamıyo
Harika bir oyun biraz☺️
İpuçları mantıklı değil. Çok fazla ekrandan ileri geri gitmek zorunda. Bu türden pek çok oyun oynadım ve bu en kötüsü.Faltu oyunu hai sada sa hai agar uygulaması se ker na chahte ho toh pls ek bar aur bhi kaçış ke oyunu dekh lo verna Baad me pacchtao ge
Efsane.tek kelime ile efsaneden daha iyi beyin çalıştıracak bir oyun tanımlıyorum onu heyecan dolularla dolu
Lütfen paranızı buna harcamayın
bunu sevdim
Para israfı.
Bu bir aldatmacadır, yorum yapanlar bottur.
Bir günde bitti
The Lost Treasure Phiêu lưu eli
Tüm aile için güzel ve zaman alıcı!
1945 Galaxy Shooter Arkada ivxo
Onu sevdim. Bir sonrakini oynamak için sabırsızlanıyorum.
iyi
Üstüne tanımlıyorum, baya iyi 👍🏼
Bu oyunu indiren kardeşime aklımızın olmaması
Mükemmel.... normalden güzel bir değişiklik, daha derin bir deneyim ve daha gelişmiş oyun özellikleri sunuyor
harika bulmacalar
AAAA,Aman aman hazineyi ziyaret etmek geldim kardeşim
numara bir oyunda
Az çok...
Çok güzel. İnsanı sıkmıyor. Devamini tabii ki ücretsiz hakkınızı çok seviniriz 5 yıldız.
En ama en iyi ürün oyunu eklemek keşke paraya çıksaydınız oradaydınız bu seriyim keşke bitiyorsa resim resim ile yapıyorsunuz bu, bazı iyirliyoıyor ve zevk alıyorsanız zevkle bitmiyor diyosun ama nasıl bitmissin sonra gibi akıp bitiyor?
Bu oyun çok gizemli ve maceralı. Bu oyundan çok keyif aldım. Teşekkürler sözdizimi.
Birinin bu oyunu satın aldığını ve birkaç dakika sonra geliştiricinin bu oyunu birkaç günlüğüne ücretsiz verdiğini hayal edin, eğer bunu biliyorsa, kesinlikle hayal kırıklığına uğrayacaktır: v