Post by corpaisofulmai on Mar 4, 2022 19:13:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Kodē neierobežotu dārgakmeņu skaitu ▞▞▞
▞▞▞ True Fear: Forsaken Souls 1 2022 version ▞▞▞
Šis ir patiešām labs. Es biju tik aizrāvies, ka pat samaksāju par visu spēli (lai gan tas bija ārpus mana mēneša budžeta). Tas nav tik rāpojošs, lai traucētu tādam vīram kā es, taču tas joprojām atbilst savam nosaukumam. Mana vienīgā problēma bija tāda, ka “Fakti” ne vienmēr tika parādīti hronoloģiskā secībā, tāpēc dažreiz es uzzināju lietas par stāstu, pirms tiem bija jēga, ņemot vērā manis paveikto.
Forša spēle! Piedzīvojumu pilni un aizraujoši!!! Grafika, mūzika, stāsti ir lieliski!!! Jūs, puiši, esat paveikuši brīnišķīgu darbu. Bet būtu bijis labāk, ja visa spēle nebūtu jāpērk.
Patiešām neko daudz negaidīju, kad lejupielādēju šo spēli. Tomēr brīdī, kad es to atvēru, es biju sajūsmā un nevarēju nolikt tālruni. Grafika ir absolūti pārsteidzoša. Es ne tikai spēlēju bezmaksas daļu, bet arī iekāpu savā automašīnā un nobraucu 6 jūdzes, lai pievienotu naudu savai kartei, lai lejupielādētu pilno versiju. Esmu ļoti sajūsmā, jo es tikko atvēru spēli un saskāros ar šo rāpojošo, nobriedušo veco māju ar aizslēgtiem logiem. Runa par to nosaka ainavu par labu biedu. Jūs, puiši, paveicāt lielisku darbu.
Šī spēle saņem Oskara balvu. Jo saturs ir jauks un jūtas kā noslēpumu pētnieks šausmu filmā. Ainas pieeja bija jauka. Vienīgā lieta ir uzlabotā versija ir jāsamazina. Simply The Game is Noice..
Šīs spēles ir pārsteidzošas, tik skaisti izpildītas, izaicinošas un izklaidējošas, vērtīgs pirkums.
Viena no labākajām bēgšanas spēlēm, ko esmu spēlējis... satriecoša! Ļoti labi pārdomāts, mājieni pieejami, ja jebkurā brīdī apmaldīsities. Iekļauts ceļvedis, lai iegūtu sīkāku informāciju. Grafika bija visaugstākajā līmenī, un man patika varoņi un spriedzes pilnā sižeta līnija. Tikai pareizais mīklu daudzums — ļoti unikāla. Jums tiešām ir jādomā ārpus rāmjiem......diezgan izaicinoši un daudz jautrības, ko atrisināt. Es biju pieķēries šai spēlei stundām un riebjos to nolikt. Nevaru sagaidīt 2.daļas sākumu!!
Lieliski. Man ļoti patika spēlēt pirmo spēli. Bet ceru, ka tas vairs nemaksās $$$$, jo man nav naudas, lai samaksātu par spēlēm, kuras nevaru paturēt savā Android ierīcē. P.s. man patīk audio.
Esmu pārsteigts par šīs spēles galveno varoni. Nekad agrāk nebiju redzējis varoni tik tukšu, tik neizteiksmīgu. Apvienojiet to ar vispārīgiem šausmu iestatījuma Nr. 1678 un vispārīgiem lēcieniem, un jūs iegūsit patiesi, satraucoši garlaicīgu punktu un noklikšķiniet. Vienīgais kompliments, ko varu piedāvāt izstrādātājiem, ir pieklājība nepiepildīt to ar reklāmām.
Šī spēle ir absolūti biedējoša! Atbilst vārdam. Tas man patiešām radīja creeps, un pēc binokļu daļas man tas bija jāatinstalē, pārāk biedējoši priekš manis. No tā, ko es spēlēju, tam visam bija jēga, un mīklas bija ļoti jautri izstrādāt. Kopumā tā ir laba spēle, un, ja es nebūtu tik stulbs, es nevarētu to izslēgt, kamēr tas nebūtu izdarīts!
Kolu spēle un biedējoši!!!
kad es atveru šo lietotni, ekrāns kļūst melns, es gaidīju 5 minūtes, bet tā nesāka spēli
Es ļoti izbaudīju spēli, taču biju vīlies, uzzinot, ka man bija jāmaksā par vairāk nekā vienu līmeni. Ļoti gribējās spēli turpināt.
es būtu devis izcilu vērtējumu, bet, kad es nonāku līdz sākuma turpinājuma beigām un es nevaru turpināt, ja vien es neiegādāšos visu spēli par 4,99 USD, kas man neder, es tiešām arī mīlu šo spēli, jo mana uzmanība bija pievērsta jūsu alkatībai. es paturēšu spēli lejupielādētu, lai redzētu, kas jums sakāms, pirms izlādēšu šo spēli
Vai man patīk šī spēle, bet man tā ir biedējoša, un man vienmēr ir zosāda un man patīk, ka tajā nav reklāmu
Laba spēle, taču bezmaksas bits ir diezgan īss, taču gan šai, gan turpinājumam es nevarēju iegādāties visu spēli, jo, nospiežot pogu Atbloķēt tūlīt, nekas netika panākts.
Spēle ir nedaudz dārga par to, ko jūs saņemat, bet es joprojām to iesaku! Stāsts ir saistošs, balss aktierspēle ir labi izpildīta, un mīklas ir jautras. Tomēr dažas mīklas nav ļoti intuitīvas un ir nedaudz nomāktas, jo īpaši skapja istaba, kas atrodas blakus karaļa istabai (jūs sapratīsit, ko es domāju). Man patīk mākslas stils, mūzika ir lieliska, un šī spēle man ļoti patika.
Šie puiši ir IDIOTI. Tas ir kā Resident Evil (puzles), bet šie idioti lūdz jūs PIRKT pilno versiju. Tāpēc neuztraucieties, ja vien jums nepatīk spēlēt tikai demonstrācijas... tas aizņem diezgan ilgu laiku, un tas izskatās daudzsološi, bet tas ir tikai demo!!!!!! šie puiši ir dārgie....
Es spēlēju tikai demo. Atmosfērisks, pilnīgi pieņemams sižets, laba balss spēle. Mīklu lietotāja saskarne mani nogalināja. Slēpto objektu ainas jutās ļoti pretrunīgas. Rokas uz virtuves krūtīm bija dīvaini grūti kontrolēt, un es turpināju nejauši kustināt nepareizo daļu. Man riebās nepieciešamība atskrūvēt katru no četrām skrūvēm vai naglot katru no četriem dēļiem atsevišķi, neskatoties uz to, ka izmantoju vienu un to pašu instrumentu. Es priecājos, ka citiem tas šķiet pietiekami pārliecinošs, lai to iegādātos, taču man tas ir pārāk neērti.
Laba spēlē ļoti
Man tas patika.. biedējoša lieta, saviļņojums un izaicinājums
tiešām laba grafika un labi izdarīts
Man nepatīk, ka jums ir jāmaksā, lai spēlētu atlikušo spēli, tiklīdz tā sāk kļūt labi un jūs sākat iesaistīties spēlē, tas izslēdzas, un jums ir jāmaksā par atlikušo spēles daļu. Pirms lejupielādes tam ir jābūt bezmaksas vai par to jāiegādājas cena.
Es biju ļoti sajūsmā izmēģināt šo, bet biju ļoti vīlies. Es nevarēju spēlēt vispār, nevarēju iegūt vairāk par sākotnējo ielādes ekrānu. Lietotne kļuva pilnīgi melna un nekad nav mainījusies. Es mēģināju to izmantot sava vīra tālrunī, un tas darīja to pašu. Sūc.
True Fear: Forsaken Souls 1 Pustolovske igre dpz
Major uzsauciet Diānas kundzei ar atbalsta komandu, kas man ir palīdzējusi atrisināt problēmu. Viņa ātri atbildēja, paldies! Jūs esat mans dienas varonis. Ja es varētu šai spēlei piešķirt 10 zvaigznes, es to darītu. Jā, es uzlēcu..daudz 🤣. Es maksāju par visu spēli un parasti to nedaru, bet tas bija tā vērts. Man bija bail, un es patiesībā turēju ieslēgtas gaismas 🤦♀️. Spēles bija izaicinošas. Sižets bija satriecoša mērce, un es ļoti iesaku šo spēli! Spēlēs nākamo. 🥰
True Fear: Forsaken Souls 1 Phiêu lưu iys
bezmaksas izmēģinājuma versija ir labākā spēles daļa. no turienes tas iet lejup, ieskaitot zemes gabalu. manā skatījumā tas nebija naudas vērts. Es pārspēju visu spēli 1 dienā. otrajai un trešajai daļai vajadzēja būt iekļautai cenā, vai arī tai vajadzēja būt vairāk satura. Es izmēģināju otro demonstrāciju, pirms es ievietoju šo, un es nevarēju tikt garām vārtiem.
True Fear: Forsaken Souls 1 Macera Oyunları smi
Līdz šim LABĀKĀ noslēpumu/mīklu/slēpto objektu spēle tirgū. Šī spēle krietni pārspēja manas cerības! Daudz sižeta pagriezienu, mīklas, kas nav neiespējamas, taču pietiekami smagas, lai liktu jums aizdomāties. Grafika ir brīnišķīga, un sižets ir valdzinošs! Man bija prieks maksāt par visu stāstu, un tas bija šīs cenas vērts ar visām mīklām un jaunajām istabām! Tagad pie 2. numura! Es tikai ceru, ka viņi būs iznākuši ar trešo, kad to pabeigšu!
Kāpēc, pie velna, dialogs augšējā ekrānā tik ātri pazūd? Lielāko daļu no tiem pat neesmu lasījis
Knittens Jumboq pnm
tā ir ļoti jautra spēle, taču par pilno versiju nebūs jāmaksā 4 USD
Stāsta stāstīšana un mīklas ir lieliskas. Sižets ir labs, un, tiklīdz sākat spēli, jūs patiešām vēlaties to nospēlēt līdz beigām. Kopumā lieliska pieredze. Bet es tikai vēlos, lai stāsts būtu vairāk. Bcz šī ir maksas spēle, un jūs noteikti vēlaties augstākās kvalitātes pieredzi, nepārprotiet, spēle ir lieliska un grafika ir laba. Bet man liekas, ka stāsts ir par īsu.
Man patika šī spēle, līdz piedzīvoju lielu kļūmi. Ekrāns kļuva melns, un visas inventāra preces, kuras es velku uz ekrāna, vienkārši dublētos un nosegtu visu ekrānu! Es pat nevaru to pārlādēt! Tas tiek ielādēts melnajā ekrānā😡
True Fear: Forsaken Souls 1 ጀብዱ czf
Lieliska spēle! Ļoti izaicinoši. . . ar nosacījumu, ka esat iestatījis piedzīvojumu režīmu uz "Eksperts". Programmā "Advanced" dzirksti padara lietas smieklīgi vieglas. Atbrīvojieties no dzirkstelēm, izņemot iestatījumu “Ikdienišķa”, un jūs iegūsit 5 zvaigžņu spēli! Turklāt fantastiska animācija. Labi padarīts!
Jauka atmosfēra. Interesantas mīklas. Stāsts ir ok. Skaņu efekti / lēcienu skandāla stingers ir šausmīgi, lai gan; nav biedējoši, bet kaitinoši. Mūzika kopumā bija nepatīkama. Tomēr pāris satraucoša daļa.
1. Man nepatīk mūzika spēlēs, tāpēc, kad es izslēdzu mūziku, Hollijas balss tiek izslēgta, spoki tiek izslēgti un arī balss nots, lai gan šie skaņas efekti nav mūzika 2. Tas saka, ka tā ir bezmaksas, bet tā nav Puse spēles tiek apmaksāts
Nopirku paplašināto versiju un tā vienkārši avarē, spēle iestrēgst vienā ainā, nekas nedarbojas. Nav atbildes no izstrādātāja.
pārāk tumšs, pārāk īss, un priekšmeti nepārvietojas, kad tiem pieskaras. atinstalēšana
Demonstrācija. Šī spēle ir lieliska, es personīgi nebūtu spēlējis, lai gan būtu teikts, ka tā ir demonstrācija. ja vēlies spēlēt tālāk, tad ir vajadzīga īsta nauda (8 ish buki nav pilnīgi nesaprātīgi, bet)
Lieliska spēle un grafika, taču es samaksāju 4,99 USD plus nodokli un atrisināju to mazāk nekā 2 dienu laikā. Ne pārāk laimīgs. Viņi varēja apvienot 1. un 2. daļu.
Forša spēle. Sākumā man bija grūtības to panākt, taču šeit ir daudz lielāka problēma un brīdinājuma vārds. Tas automātiski pieraksta jūs pakalpojumā Google Play. Kaitinoši sasniegumi jūs vilinās izrakstīties. piemēram, “ak tu esi tik gudrs” sasniegums, izvēloties kaut ko no grīdas. Atvieno jūs no spēles. Bet izrakstieties un pēc tam atkārtoti ielādējiet vēlāk, un tas automātiski atkal pierakstīs jūs. Līdz ar to, kad gandrīz pabeidzu visu spēli, esmu atgriezies sākumā. Es tam visam vairs neiešu.
Objektu josla ekrāna apakšā netiks samazināta līdz minimumam. Lai jūs varētu redzēt vai satvert visu, kas atrodas zem tā. Viss pārējais šķiet lieliski, bet es tikko sāku to spēlēt... lieliska grafika!