Post by tralhealthpenalo on Mar 8, 2022 22:50:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Καλή ώρα δολοφόνος. Δεν νομίζω ότι οι διαφημίσεις είναι υπερβολικές και δεν ακολουθούν κάθε επίπεδο όπως κάποιες άλλες εφαρμογές.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να βλέπεις μια διαφήμιση κάθε δύο λεπτά. Πάρα πολύς χαμένος χρόνος
Συνεχίζει να παγώνει και να μην εμφανίζει το δωρεάν βίντεο σε αυτό
Εντάξει 👽
Σε πολλές προσθήκες
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και το συνιστώ
Πολλές προσθήκες
Αυτό το παιχνίδι sux. Η μπάλα αναπηδά διαφορετικά από το ίδιο σουτ. Είναι σχεδόν αδύνατο να σχεδιάσετε μια στρατηγική για τα επίπεδα όταν δεν έχετε ιδέα πού θα πάει η μπάλα μετά την πρώτη αναπήδηση. Το μισώ αυτό το παιχνίδι..... Και τώρα δεν θα φορτώσει καν
a Journal for Greek letters - Sydney Open Journals
Faerie Solitaire Remastered Kartové pht
Ψεύτικη διαφήμιση. Δεν υπάρχει κορίτσι που πρέπει να σωθεί.
Πάρα πολύ εύκολο, αλλά άσκοπη διασκέδαση
Brick Ball Blast: Ball Crusher Árkádjátékok uqwl
Οι Devs ενημέρωσαν τα επίπεδα και έκαναν πολλαπλάσια από τα επίπεδα "save the rabbit" εντελώς μη κερδισμένα, και δεν το λέω ως παράπονο "είναι πολύ σκληρό", αλλά ως παράπονο "το επίπεδο είναι πραγματικά αδύνατο να νικηθεί". Το πρώτο που συνάντησα ήταν το επίπεδο 10, αλλά φαίνεται ότι έχουν ενημερώσει και ανακατέψει τα επίπεδα, οπότε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αργότερα.
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά τώρα κάθε φορά που ανοίγω το παιχνίδι, το θέμα του Χάρι Πότερ παίζει ήσυχα στο παρασκήνιο, παρόλο που οι ήχοι και η μουσική έχουν απενεργοποιηθεί. Ακόμη και όταν φεύγω από το παιχνίδι χωρίς να το κλείσω στο δίσκο εφαρμογών μου, η μουσική συνεχίζει να παίζει. Προφανώς δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά απλώς ένα αστείο σφάλμα lol.
Αρκετά διασκεδαστικό και ευχάριστο
Κατεβάστε lucky crush APK για το Android - APK4K
Τρόπος αύξησης της διαφήμισης
Full text of "A dictionary of the English and Greek languages
AXELIFE No18 by axel accessories - Issuu
Ακόμα μαθαίνω το παιχνίδι. Διασκεδαστικό μέχρι στιγμής!
Το παιχνίδι είναι εύκολο. Είμαι στο επίπεδο 230. Μαζευόμουν για αυτή τη σούπερ κουλ θρυλική μπάλα και όταν ήμουν στα 7300 νομίσματα την είδα σε προσφορά στη μισή τιμή. Για 230 επίπεδα δεν χρησιμοποίησα πολύ σφυριά, γάντια κ.λπ. και δεν χρησιμοποίησα ούτε μία φορά τις απεριόριστες καρδιές. Απέτυχα ακριβώς σε 2 επίπεδα και αφού πήρα τη θρυλική μπάλα δεν βλέπω λόγο να προχωρήσω. Επίσης το παιχνίδι με πιέζει συνεχώς να πληρώνω για κάποια πράγματα, καταλαβαίνω ότι η προσπάθεια των προγραμματιστών πρέπει να αποδώσει αλλά δεν αξίζει τον κόπο..
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkada jzu
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkada jzu
Παίχτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά έγινε αδύνατο μετά το επίπεδο 800. Το παιχνίδι κολλάει κάθε φορά και τα οπτικά σφάλματα είναι επαναλαμβανόμενα.
Μέχρι εδώ καλά. Δεν υπάρχουν ακόμη διαφημίσεις. Θα πέσει σε ένα ΑΣΤΕΡΙ αν αρχίσουν να εμφανίζονται όλες οι ξαφνικές προσθήκες. Θα είναι 5 αστέρια εάν δεν εμφανιστούν πρόσθετα.
36 επίπεδα πριν μπορέσω να αγοράσω την πρώτη μου αλλαγή μπάλας που δεν ενδιαφέρει; ΚΟΥΤΣΟΣ! Σταματήστε να είστε τόσο τσιγκούνηδες παιδιά! Περιμένω 102 ακόμη επίπεδα για την πρώτη μου ενδιαφέρουσα αλλαγή μπάλας.
Πολλές διαφημίσεις αλλά το καταλαβαίνω. Αυτή τη στιγμή στο Επίπεδο 2696 και όταν κάνω κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής λέει, σύντομα. Ετσι...
Όταν άλλαξαν στο φόντο των διακοπών, δεν μπορώ να προχωρήσω μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου. Προετοιμασία για απεγκατάσταση!!!
Παγώνει κατά τη φόρτωση μετά την τελευταία ενημέρωση
Πολύ εύκολο
Είναι εντάξει. Αλλά έγινε λίγο βαρετό, λίγο πολύ γρήγορα
Διαφημιστικά
Αυτό το παιχνίδι είναι ένας διασκεδαστικός δολοφόνος χρόνου. Το μόνο μου πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι ότι σας ωθεί να παρακολουθείτε προσθήκες για δωρεάν στοιχεία παιχνιδιού, αλλά οι προσθήκες δεν παίζονται, επομένως δεν λαμβάνετε τα στοιχεία.
Τη στιγμή που παρατήρησα ότι έχω «ζωές», σταμάτησα αμέσως να παίζω και το απεγκατέστησα. Υποτίθεται ότι είναι ένα περιστασιακό παιχνίδι
Έτοιμος για το επόμενο επίπεδο, συνεχίζει να λέει ότι θα έρθει σύντομα 😞 Μείωσε τη βαθμολογία μου σε 1 αστέρι, περίμενα περίπου 3 εβδομάδες και δεν υπάρχουν νέα επίπεδα, απλώς θα το διαγράψω και θα αρχίσω να παίζω κάτι άλλο 😑 😒 🙄
Non stop glitches! Επίσης κοστίζει ζωές όταν παγώνει ή αναβοσβήνει. Συνολικά σκουπίδια 🤮🤢
download Hints : Slug it out - All Levels apk τελευταία έκδοση Game ...