Post by tralhealthpenalo on Mar 8, 2022 23:00:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ARK: Survival Evolved ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ARK: Survival Evolved IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több érmét ▞▞▞
▞▞▞ ARK: Survival Evolved 2022 version ▞▞▞
Mint a játék. Bárcsak több mint 60 dinót tudnál megszelídíteni egyjátékosban. Nagyon nehéz egy jó hasábfarmot szelídíteni. Ez a te saját világod, nem mintha 60 brontossal tönkretennéd valakinek a bázisát.
Ez a játék nagyon jó, de amikor belépek a barlangba a déli játék összeomlásakor már 15-ször próbáltam, legalább nem segít. A játék máskor is összeomlik, de a barlangban minden alkalommal összeomlik még most frissítés után sem javítva.
A grafika rendben van, és nem volt lemaradva vagy hibás, de a kezelőszervek teljesen szörnyűek. Az indulás után perceken belül megtámadta egy skorpió, és a karakterem nem volt hajlandó futni. Évek óta játszom xboxon, és jobbra számítottam.
A játék letölthető 100%-ig aztán megáll 3s újra azt írja ,hogy telepíteni kell,valaki segítsen .nem tudom miért csinálja ezt
kicsit lassan lehet fejlődni
Androidos telefonomra kaptam és nagyon szeretem, de amikor a Lenovo táblagépemre kapom, annyira késik és akadozik, hogy nem lehet játszani??? Többször eltávolítottam és újratelepítettem a játékot, rontottam a grafikai minőséget stb., de úgy tűnik, semmi sem segített. Szívesen lejátszanám ezt a tabletemen, nagyobb képernyővel!!!Imádom ezt a játékot, nem adok 5 csillagot, ha megoldja a problémámat, amikor a szelídjeim eltűnnek, amikor elrepülök tőlük. Csak egy nyugtató balzsamot használtam egy griff megszelídítésére, bekapott egy adagot, és elrepült, hogy megölje a zseléket, és talán két perc múlva visszatérek, a vadonok teljesen mások, és az én griffem, amihez vettem egy nagyobb nyugtató balzsamot (45 borostyánsárga), egyszerűen eltűnik. . Több mint 600 dollárt tettem a bárkába az évek során. Nincs szükségem ilyen lekoptatásra... az android 12 frissítés után egyáltalán nem tudom megnyitni a játékot
A játékmenet jó csak ne legyenek benne akadozások, mert egy alpha harcolás közben nagyon rossz ha lefagy illetve kidob a játék. 😁😃😉
The Way Home - Pixel Roguelike Jangovar idz
Pvp törött. Két hétig dolgozott bázison. 40 másodperc alatt semmisítette meg egy játékos valami óriási tartón. Minden nem pvp szerver be van csomagolva. Hála istennek, hogy nem költöttem erre pénzt. Túl volt egészen addig, amíg az egész bázisom össze nem tört.
Nem vorking Csak nem vorking
Ez a játék frissítésre szorul, és kérlek optimalizáld ezt a játékot a telefonom 6 GB ram és még mindig késik a legalacsonyabb grafikán és a legkisebb felbontáson, ez élvezetes, de a fejlesztők a pc-re és a konzolra összpontosítanak, kérjük, frissítsd ezt, és adj hozzá új dinókat vagy térképet, és optimalizáld a játszma, meccs!!!...
Semmitse látok a képernyő full fekete csak az olyasmiket látok mint az inventory gomb. Tessék ezt minél hamarabb kijavítani!!!
Imádtam, amikor most játszottam, nem is tölt be, és azt mondja, hogy frissítésre van szükség, folyamatosan telepítem az eltávolítást, remélem, hogy működni fog
Szeretem. Bár vannak bizonyos hibák, ahol véletlenszerűen megyek a térkép alá, chat-hiba, ahol újra kell csatlakoznom, hogy kijavíthassam, véletlenszerű összeomlás, amikor a levegőben lehetek, vagy szinte semmi. Szintén a legirritálóbbak a lávaugró párnák. Eleget tettem a kazamatában, hogy azt mondhassam, ez a legirritálóbb, megugratom, de a végén meghibásodik előre vagy hátra, mert ez összezavarja az egész dolgomat. Vagy (▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)ᶠᵒʳ ʳᵉᵃˡ távolítsa el, vagy javítsa ki a dungeonban, mert ez a leginkább irritáló
ARK: Survival Evolved Petualangan oigr
nagyon jo jatek
Nem találom azt a szervert amiken eddig játszottam ez miért van?
Az egész játék jó, de időben beteszem a kezdőképernyőre, majd visszateszem, amikor a nem hivatalos oldalra megyek, nem tudom feltenni a szervert, amelyen voltam, nem tudok keresni, most órákat csinálok, és szar, mert sokat kaptam a szerverre való haladásról, és most eltűnt, mert a nem hivatalos szűrő keresése a szerveremre nem szokott pup up.plss fixx pls pls plsss
Nagyon jó játék nem nehéz az állatokat egy jó befegni van hátránya újra meg újra le kell tölteni egész nap ezzel játcom nem tudom abba hagyni. És lehetne hozzá adni egy kicsit tobb állat beszeledéséhez mert a 40 állat kevés a boss hoz így nehéz lesz meg ölni.
egy fos!
Imádom ezt a játékot, 0-24-ben képes vagyok ezzel játszani, DE! Tegnap este óta egyszerűen ha elindítom, kidob és nem enged be. Nem értem, hogy miért csinálja ezt... a tabletemen is le van töltve, ott is ugyanúgy... újra indítottam mindkettőt és az se használ... mit csináljak??
Csak ma kaptam meg ezt a játékot, és még nem tudtam játszani, mert a játék el sem indul, a fő képernyőre jutok, ahol választhatok az egyjátékos és a többjátékos között, majd csak egy fehér képernyőt mutat, és kirúg a játékból. app MIT TEGYEK?
Nem valaki tud segiteni nem tom miert nem jo a kep amikor be lepek a jatekba es fekete a kep nem latok semit a jatekbol mi a problema ? (sony xperia xa1)
Szia idegen sötét. segits kérlek hogy hogy találom meg a bázist mert kerestem de nem találtam és mindig meghaltam kérlek vedd fel velem a kapcsolatot
Az egyik legjobb játék, ami valaha volt nálam! Most töltöm le újra, és amikor a múltban az volt, naponta visszatértem hozzá. De bárcsak több fegyver, páncél, állat és térkép lenne. Valamiért nem engedi, hogy túllépjek a betöltési képernyőn. Remélem meg tudod oldani. Köszönöm
Jó játék régebben megvolt csak egy nagy fekete képernyőve elég nehéz játszani.
ARK: Survival Evolved Abenteuer ctpf
Jó játék, amíg nem használod a falakat, akkor nem olyan jó, ha megpróbálsz helyet teremteni a dinoszauruszaidnak, értelmetlen, mert átsétálnak a falakon, és nem maradnak otthon, adj hozzá egy csónakot, és azon kapod majd, hogy megállsz, hogy visszahelyezd őket. általában nem kezdődik el minden alkalommal, amikor megpróbálsz játszani, és 2 csillagod van. A jó játékhoz tweet kell
Néha kifagy de attól még hozza az élményt
Úgy laggol mit a szar (Huawei p smart)
Sajnos szeretem a játékot, de ha befejezem, van egy hiba, ami nem engedi újra megnyitni, mint a többi véleményt. Törölje a gyorsítótárat, és teljesen távolítsa el, majd telepítse újra. Szerencsére minden információmról biztonsági másolatot készít a Google, de ez nagyon fájdalmas, amikor csak próbálok váltani a dododexre
Tetszik a játék, de nagyon bosszantó, hogy meg kell küzdenem az állandó összeomlással. Úgy értem, csak 10 másodpercet sétálni egy mentett egyjátékos játékban elég ahhoz, hogy összeomoljon. Ha barlangokba/börtönökbe megyünk, lefagy a telefon képernyője, és őszintén szólva megöli a szelídeket, amikor csak úgy érzi. Túl nehéz, nem szórakoztató, egyszerűen felraktam, és egy órát játszottam, egy NPC krokodil táboroztatta, és elvesztettem a cuccaimat (még akkor is). kikapcsolt készletveszteséggel), el is indultam a "könnyű térképes helyen". Cipőt készítettem és ettem egy dodót. Micsoda időpocsékolás...
Megadom neki a 3 csillagot csak azért mert imádom a pc-s változatát de a telómon nincs kép. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, mert a legújabb telók közé tartozik az enyém.
ARK: Survival Evolved Adventure atw
elindul de mielött felélednék a parton kidob
Nagyon laggol és nem valami pontos.... Huawei p20
Csak napokat töltöttem ezen a játékon, csináltam egy tutajt, és minden fémben fegyverek voltak... hivatalosan.A Pvxc nem is volt PvP területen, és kárt tesznek a hajómban, még robbanóanyagot sem használnak. Ramin ott tutaj az enyémben, így ott van, ahol nem tudom mozgatni a tutajat. A hajóm valahogy megsemmisült egy PVE területen. Meg kell javítani a tutajok ebben a játékban. medvecsapdába tettek a PVE-ben. Ez a játék a legrosszabb, ha a hackerek a hackerek védelmét a játékba helyezik, kérem.
Laggol fps dropol stb meg ki dob ez így élvezhetetlen csak azért adtam rá 2 csillagot mert az elképzelés jó lenne ha ki javitanák a fent emlitet bugokat lagokat stb. (Huawei p40 pro)
Jo jatek de nem birja letölteni basszam ki a szemed
4gramom van és 20 FPS-sel fut alacsony grafikán.
A játék szórakoztató, nagyon szórakoztató. Az egyetlen probléma a lemaradás és a folyamatos összeomlás. Nagyon hálás lennék, ha meg tudná javítani. Szép napot.
A játék önmagában fantasztikus. Azonban a sok „fizetni kell a játékért”, még egyjátékos is arra törekszik, hogy elvigye a pénzét. Másodszor, SOKKAL magasabb szerkezeti korlátra van szükségük, nem számítottam arra, hogy a második alapomon elérik a határt. Nagyobb Dino-limit is kell, a 40 szelíd túl kevés, különösen, ha tenyésztési mutációkról vagy méretekről van szó, ahol egyszerre 10 dinót kell kikelnem.
kedves stúdió nem lehetne azt hogy minden telón elfit?pl?
Remek játék, de mostanában nem is tudtam megnyitni az új frissítés hibái miatt, minden bizonnyal 5 csillagos, ha működik
Ez a játék fantasztikus. Imádok vele játszani. Mikor nyílik ki. Az elmúlt héten vagy még tovább a játék bezárul az induláskor, és nem engedi, hogy játsszak. Javítom a felülvizsgálatot, ha újra játszhatok
ARK: Survival Evolved Macera Oyunları xmg
Nincsen optimalizálva laggos. Samsung galaxy note 9
A játék jobb lenne, de egy egyszerű hiba miatt minden alkalommal, amikor túljutok a 20. szinten, leszállok a bárkáról, majd később visszatérek a bárkához, lefagy, és a képernyő halvány fehér lesz, mielőtt ténylegesen játszhatnék. Sokszor kellett alaphelyzetbe állítani – szerkeszteni a tapasztalt hiba eltűnt, és most az egyetlen panaszom, hogy néhány dinó más verziókon, amelyek nem itt vannak, valamint a hang és a játék késése, ezen kívül ez egy nagyszerű játék, amely magával ragadja. órákig tartó szórakoztató káosz
Az utóbbi időben az alkalmazásom nem indul el, és sokszor el kellett távolítanom, hogy újra működjön. A hang is gyakran elalszik, de amilyen valójában, ez durva. Remélhetőleg a nem induló alkalmazást hamarosan kijavítják. Nincs annál frusztrálóbb, mint amikor veszélyben rúgnak, és újra kell telepíteni az egész játékot, hogy visszajussunk
Nem tudom eltávolítani vagy újratelepíteni ezt a játékot, nem örülök, ha lemaradok az épületek vagy a dinók körül vagy közelében. Most ez a játék küzdelmes a frissítés után, ezt javítani, gyerünk.
Imádom, csak ha letőrlöm és visszakarom tőlteni mindig elveszik a mentésem, és ez nem éppen kellemes amikor 100 óra van benne.