Post by tralhealthpenalo on Mar 8, 2022 23:06:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fidget Spinner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fidget Spinner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinius raktus ▞▞▞
▞▞▞ Fidget Spinner 2022 version ▞▞▞
Kojinės
Labai geras aš lv. 4 ir prasukau 👍👍👍 daug 2 min. Mano namuose sukasi 1:59 sek. Rekordas 1 sekundė
Zaidimas tinka prastumti laika
PADYKITE ŠIUS IŠŠŪKIUS LENGVESNIUS!! CUZ ANT LAVOS LAVA PAkyla GREIČIAU SPEIGALAI DAŽNIAU ATSIRADA IR BLAKALAI DAŽNIAU ATSIRAŠA KAIP SPIEGAI!!!! ŠIS ŽAIDIMAS TURI TURĖTI LENGVESNIUS IŠŠŪKIUS!!! ,💔💔💔💔💔 ( _ )( _ )( _ )( _ ) XXX kk5 stereo
Nekentė to
Mes išeiname šį vakarą arba rytoj ryte vėliausiai ir didžiausias dalykas, ir aš būsiu ten dienos pabaigoje, kai gulėjau ligoninėje, aš būsiu ten dienos pabaigoje aš buvau tu su tavimi ❤️ tu ❤️ tu ❤️ tu ❤️ tu turi eiti į darbą ir ateiti į biurą, o aš buvau viduryje, kad galėčiau su jumis, vaikinai, po to, kai išsiunčiau jums tai ❤️ tu turi tai išgyventi dar kartą ir dar kartą, atsiprašau, kad nepadariau nematau taves ❤️ tu ❤️ tu ❤️ Aš dirbau ryte, bet jei ne
TAIP KVAILA
Tai nebus atsisiunčiama
Geras game mano rekordas 10000000000000000000000000 nes aš esu hakeris per šitą žaidimą
Dum
Nuostabu
Blogiausias žaidimas, kurį aš kada nors turėjau, vis atsilieka, nekenčiu šio žaidimo. Kečupas ir aš tave iškepsiu. Kad žaidimas nebūtų lėtas. 😡😡😡
Kai buvau vaikas, mano pusbrolis žaidė ir žaisdavo, ir tai buvo labai malonu
Netinka smegenims. Anksčiau galėjau būti išsilavinęs.
Tai buvo puiku, kol mano telefonas neišsijungė žaidžiant ir aš praradau visus savo duomenis, lygį, pinigus ir tt ir pradėjau viską iš naujo. Šiandien tai atsitiko antrą kartą, todėl dabar ištrinu šį žaidimą.
super ir laiko žudikas, pabandykite vieną kartą priklausomas
Mano rekordas 290 kartų
Norėčiau, kad tai galėtų labiau reaguoti į mano braukimą. Man prireikė 5 bandymų pradėti kiekvieną žaidimą, bet mano telefonas veikia puikiai iš šios programos.
Fidget Spinner Arkade bjvm
Nuobodu
Gerai!
Fidget Spinner Аркады bpas
Man tai patinka. žaidimas tiek daug
Aš žaidžiau šį žaidimą 3 mėnesius, staiga pradedu jį žaisti ir viskas nebeerzina, neatsisiųskite
Labai gerai
Šis žaidimas yra toks įdomus, kad negaliu nustoti žaisti
Nick Pramogos ghcj
Geras
Anūkams patinka..
Apmaudu, kad žaidimas neišsaugo ten, kur pasiekėte. Ką tik persijungiau į naują telefoną ir praradau viską, ką dariau senajame telefone. Parinktyse ir nustatymuose nėra atsarginės kopijos ir atkūrimo. Esu tuo tikras. Visus kitus žaidimus galėjau įkelti rankiniu būdu sėdėdamas, o kai kurie įkėliau juos automatiškai, kad pasiektų naujausią pažangą naujajame telefone per „Google Play“, išskyrus „Fidget Spinner“. Man labai skauda, kad praradau visą savo progresą žaidime. Dėl to pašalinu šį žaidimą.
Neleidžia suktis labai greitai.
Mėgstu „fidget“ suktukus
Viskas gerai
kai paskutinį kartą tai turėjau, tai buvo smagus sukimosi žaidimas, bet po kurio laiko jis pasidaro nuobodus ir galima sakyti, kad tai kvaila, kaip aš dariau
Čia geras todėl ,kad aš turiu spinner ir žaidimas yra !siulau parsisiusti
Žaidime nėra daug, ir jūs negalite tiesiog sėdėti ir suktis kaip anime „fidget spinner“ mūšyje.
NET NEGALITE GAUTI DAUGIAU NEI 36 SUKIMUS
Labai užšaldė mano telefoną
Koks tai laiko gaišimo žaidimas
Fidget Spinner Arked cwng
Siaubinga
Super smagu. Aš tai daug žaidžiu. Daugiausia lavos žaidimas. Gavau 244.
Gal aš tiesiog turėčiau nunešti tau ir duoti savo numerį ;( sapnas apie tave.🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑
tai labai geras žaidimas, yra dar trys žaidimai, kuriuos galite žaisti programoje ir galite tinkinti savo „fidget“ suktuką (žaidimai yra lava, smaigaliai, atšokimas)
Man patinka šis žaidimas ir jis labai nuostabus, bet kodėl skyriau 3 žvaigždutes? Taip yra dėl VVG, ji taip atsilieka, kad beveik užšąla mano planšetinis kompiuteris. Ar galite tai pataisyti?
Šis žaidimas yra labai priklausomas ir šiek tiek įdomus
😎 geriausias visų laikų „fidget spinner“ žaidimas, šis žaidimas yra tikrai šaunus
241 yra mano rekordas x16, todėl eik ir pabandyk įveikti mano aukštą rezultatą
Tai įdomus ir priklausomybę sukeliantis žaidimas... Tiesiog neteisingai skaičiuoja jūsų garsą. Skaičiuojamas tik kas 3 sukimas ir tai tiesiog nėra puiku. Kitaip tai puiku.
Žaidimas man patiko ir yra puikus laiko žudikas, bet kai vėl pradėjau jį žaisti, jis ištrynė visus mano dalykus ir grąžino mane į pirmą lygį
miręs
Žaidimas yra ramus ir atpalaiduojantis. Nors skelbimai šiek tiek erzina, tačiau šiai programai nereikia susidomėjimo, kuris apsaugo nuo atsitiktinių iššokančiųjų langų.
Mmmm
Labai įtraukiantis ir nuostabus tokiam kaip aš, sergančiam ADHD