Post by tralhealthpenalo on Mar 8, 2022 23:25:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uncharted Tides: Port Royal ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uncharted Tides: Port Royal IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler glitch daşlar ▞▞▞
▞▞▞ Uncharted Tides: Port Royal 2022 version ▞▞▞
Uncharted Tides: Port Royal ایڈونچر ulo
Storyline, qrafika, nəzarət və gameplay yaxşı hazırlanmışdır. Sürətli səyahət xəritəsi və jurnalı var. Bununla yanaşı, bu tərtibatçının uzunluğu digərlərindən daha qısadır və bonus bölməsi olduqca qısadır. Sonluq açıqdır, bu da yeni fəsil istəməyinizə səbəb olur, xüsusən də bonus onu əhatə etmir. Əslində, bonus hekayəsi olduqca məyus oldu. Başqa problem yoxdur.
Daha bir möhtəşəm oyun. Hekayəyə əsaslanan və tapmaca növlərinin gözəl qarışığı.
Mən oyunun yalnız pulsuz hissəsini oynadım. Bu tip bir oyun üçün 7 dollar çox bahadır. Bulmacalar çox asan idi. Mən "geri" hərəkət etməkdə çətinlik çəkirdim.
Bu oyunu çox bəyənirəm. 2 personajla oynamağınız heyrətamizdir ☺
Əla oyun
Yaxşı oyun. Bəzi vokallar kəsilib, ona görə də tez oxumalıyam.Amma əyləncəlidir. təşəkkürlər. 😊
Bəli çox
Heç vaxt bu oyunu quraşdırmayın, mənim 500 mb pulsuz olaraq sadəcə 10 dəqiqəlik oyuna sərf etdi, qalanı isə çox pul ödəməli olursunuz, tərtibatçılar pula çox hərisdir, 😡
Çox şey tapmır. Həmişə nəyinsə çatışmadığını deyirdi. Ən pis oyundur. Mümkün olmayan şeyləri tapın. Bu oyunda əşyaları seçmək ən pis şeydir. Oxuduğunuz üçün təşəkkür edirik.
V. Çinna
Noob
Düzünü deməliyəm, heyran olmadım. Oyun ümidverici başladı, lakin tezliklə bu oyunun yavaş və darıxdırıcı olduğu aydın oldu.
Vaast pul oyunu
Uncharted Tides: Port Royal Macəra eey
Supre
ooeie
Əla!
Əla oyun. Ancaq inventarda çox şey var. Gözəl oyun.
Yaxşı
Ah bu yaxşıdır. çünki bizə köhnə ənənəvi qrafikləri göstərir ....Mən bu oyunu çox sevirəm. buna görə 5 ulduz verirəm .....
Yaxşı idi, bəzi mini oyunlar əsəbi olur, çünki bəziləri haqqında təlimat yoxdur.
Gözəl oyun
İndiyə qədər yaxşıdır
Əla oyundu amma necə oynayacağımı bilmirəm.
Darıxdırıcı
Ən yaxşı oyunu bəyənirəm
The Sims bir neçə il əvvəldən bir az daha çoxdur
Əla oyun. Əyləncəli hekayə xətti.
Bu nədi ala oyun 5 saata gücnən yüklənir aq soxm çıxardığınz oyuna amklar
Mən bu oyunu sevdim. Mən bunu aldım. Kilidi açmayacaq. Başqa sözlə, sən məni dolandırdın. Mən sizə əla rəy verdim. 💰 pulumu geri ver! Bu, baxışı 1-ə endirdi, çünki daha çox oynaya bilmədim! Bunu qeyd etməzdən əvvəl bir neçə gün gözlədim, çünki bilirdim ki, sizin üçün işlər yavaş gedir. Həm də əvvəlcə almağa çalışdım və o, kifayət qədər vəsait olmadığını deyirdi. Sonra kluba girməyi düşündüm. Bu düyməni basdım və pulum açılmadı. Sizin telefon nömrəniz nədir
Super
👌
Əla pirat macəra oyunu
Əla pulsuz hissə və yaxşı uzunluq da
未知の潮: 忠誠の港 アドベンチャー cnm
Vay bu oyun heyrətamiz gözəl qrafikadır və xahiş edirəm bu oyunu 367 mb-a çevirin, yoxsa mən öz kompüterimdə Uncharted 4 oynamışam və bu oyun da heyrətamizdir Mən belə oyunları bəyənirəm bütün həyatımda bu ən heyrətamiz oyunu tapmışam!
çox yaxşı macəra
möhtəşəm oyun mən onu sevirəm
Oyun kimi, çatışmayan yeganə şey Strategiya bələdçisidir. Oyunda biri varsa, mənə bildirin. Bütün digər zənglər və fitlər var.
The Dream VR 엔터테인먼트 ygh
Yüklənmir
Hammad Əli0321
Super oyun ən yaxşı oyun
bu oyunu sevirəm
gözəl
Niyə barmağımı qoya bilmirəm, amma bunu bitirmək mənə əbədi vaxt apardı. Sadəcə digər oyunları kimi mənim marağımı saxlamadı.
Bunu sevirəm
Pis sehrbazla adi döyüşdən gözəl bir gediş. Maraqlı personajlar, yaxşı bulmacalar. Ancaq bonus bölməsi yoxdur.
Sərin
Daha bir möhtəşəm oyun
Dəyişməmiş.wifi.şəbəkələrə qoşulun və &qlobal.veb saytlarına qoşulun.You tube.music
Mən sizin bütün oyunlarınızı sevirəm, bu oyun sizi bəzilərinə nisbətən bir az daha sərt saxlayır, amma yenə də onu sevirəm.